FAQ


                                                  
1. De unde sunteți și unde oferiți servicii?

    Sunt din orașul Buftea(Jud. Ilfov și pot oferi servicii oriunde în țara și străinătate. În cazul evenimentelor din alte localități, se vor adauga cheltuielile de transport și eventual cazare.

2. Cum se procedează, se semnează contract, se achită avans?

 
    Da, se semnează un contract, se achită un avans mai mult simbolic(15% din suma totală) la semnarea contractului, acesta constituind o garanție pentru ambele parți asupra îndeplinirii tuturor obligațiilor contractuale. Restul se va achita imediat după terminarea evenimentului. 
Recomand să stabilim de comun acord o întâlnire unde se va customiza logistica necesara evenimentului, stabilim anumite compatibilitati între dj și dumneavoastră, merg pe previza "Dj-ul potrivit la evenimentul potrivit", stabilim anumite detalii artistice și tehnice care duc la buna desfășurare a evenimentului.

3. Putem face un playlist al nostru înainte de eveniment?

 
    Da, cu siguranța se poate face de catre dvs. o mică listă de melodii preferate (must-have să le numim așa
, și binențeles anumite MELODII ANTIPATICE) dar, din experiență acumulată de-a lungul atâtor ani, recomand clienților să indice câteva melodii (mai ales în momentele cheie: valsul/dansul mirilor, tortul, buchetul, voalul, jartiera), iar de restul programului să lasați dj-ul să se ocupe, deoarece este profesionist și știe cel mai bine ce să pună și când anume, în plus, de aceea este plătit!

4. Ce echipamente folosiți?


    Folosesc  numai echipamente profesionale de la producători de renume: Consola profesională de mixaj Native Instruments - Traktor S4, mixer voce Mackie, boxe Electro-Voice, microfoane Shure, lumini Stairville Led Par, scenă și elemente de scenotehnică, back-line trupe. 6.Cum voi știi ce pachet de sonorizare și lumină mă avantajează?
   
    Contactați-ne! Vom stabili o întâlnire și vom vizita locul în care se va desfășura evenimentul. Vă voi consilia în alegerea celei mai bune configurații de sunet și lumină dupa caz, și vom pune la punct detaliile tehnice, astfel încat ambientul evenimentului dumneavoastra să fie exact cum vi l-ați dorit!   

6. Cu cât timp veniți înaintea evenimentului?

   În funcție de amploarea evenimentului timpul dedicat instalării echipamentului diferă, dar în cele mai frecvente cazuri dj-ul sosește cu minim 2 ore înainte de începerea evenimentului.


7.Câte persoane fac parte din stuff-ul tehnic?

    Depinde binențeles de amploarea show-ului dar de obicei sunt 2 persoane prezente pe toată durata evenimentului (un dj plus un tehnic).

8. Cât timp stă deejay-ul la eveniment?
 
    Deejay-ul stă la eveniment până pleacă ultimul invitat, neavând limită de timp.
 

9. Cu cât timp înainte trebuie să vă contactăm pentru a semna contractul?

    Sunt foarte sincer: cu cât mai repede, cu atât mai bine! Sunt clienți care solicită serviciile cu 1 an înainte, sunt clienți care mă contactează cu 2-3 luni înaintea evenimentului, dar e recomandabil cât mai repede, pentru a organiza cât mai bine evenimentul dvs.!Maldea Flavius
Tel: 0747.671.098
E-mail: office@mobilesolution.ro

0 comentarii: